New Gen
Ontbijten met...

Shape up for the future! Eerder dit jaar lanceerde NRW New Gen ‘Ontbijten met …’: in klein gezelschap ontbijten en praten met een retail hero. In de eerdere edities waren Gerard Groener (managing director IKEA Centers) en Jeroen Lokerse (Head of Netherlands, Cushman & Wakefield) te gast.

Fysiek ontbijten met elkaar zit er helaas nog steeds niet in. Máár…de eerdere sessies hebben bewezen dat ook online de positieve Ontbijten met-sfeer niet verloren gaat! Zeker niet nu we een echte retail hero als Hans Geels van Dille & Kamille met jullie in gesprek kunnen laten gaan.

Ben jij nieuwsgierig waarom de omzet van Dille & Kamille in tijden van corona gewoon groeit? Wat zijn visie is op de toekomst van retail en hoe hij met Dille & Kamille daarop in speelt? Waar je je als New Gen’er in het winkelvastgoed op moet focussen in de dialoog met de retail, of juist niet? Dit is het moment om zijn visie te horen en hem het hemd van het lijf te vragen!

Het ontbijt met Gerard Groener (managing director IKEA Centers) en Jeroen Lokerse (Head of Netherlands, Cushman & Wakefield) was een groot succes, dus zorg dat je er woensdag 23 september online bij bent. We starten om 09:00 en zullen om uiterlijk 09:45 weer klaar zijn. Schrijf je in en let op…. “bring your own coffee, dan zorgen wij voor de sfeer!”

Programma

09:00 Welkom en introductie

09:05 Presentatie Hans Geels en in gesprek met Hans (vragen te stellen via chatfunctie Teams)

09:45 Einde

Locatie

Online via Teams. Na inschrijving sturen we je een link naar de Teams-omgeving.

 

Inschrijven

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Dit kan je doen door: 1) de gegevens van de persoon die gebruikmaakt van de wildcard in te vullen 2) onder wildcard de naam van het NRW-lid in te vullen.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement.(verplicht)

Gebruik Wildcard

Ik meld iemand aan onder mijn wildcard:

  1. Mocht je als NRW-lid zelf ook aanwezig willen zijn op het event meld eerst jezelf aan
  2. Vul vervolgens het inschrijfformulier in met de gegevens van je collega die gebruik wil maken van jouw wildcard
  3. Vul onder het kopje “Ik gebruik de wildcard van (naam NRW-lid)” je eigen voor- en achternaam in

Ik maak gebruik van de wildcard van een collega:

  1. Vul jouw eigen gegevens in
  2. Vul onder het kopje “Ik gebruik de wildcard van (naam NRW-lid)” de voor- en achternaam van je collega (NRW-lid) in

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”