Studiereis
Special Edition

We gaan op studiereis! En wel een hele ‘special edition’.

Begin dit jaar, tijdens onze ALV, kondigden we aan dat onze studiereis ons dit jaar van 30 september t/m 2 oktober naar Bordeaux en Marseille zou voeren. Helaas zit een trip naar Frankrijk er dit jaar niet in, máár… we nemen jullie wél graag mee naar een alternatieve bestemming!

Op donderdag 1 oktober ben je van harte welkom bij luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad voor een bijeenkomst met als onderwerp: Toerisme en de stad. Na een plenaire ontvangst gaan we, corona-proof, in kleine groepjes verschillende korte presentaties en verhalen horen over dit enorm actuele onderwerp. Onder meer Thijs de Groot (Program Manager Destination Development bij NBTC) en Karoline Wiegerink (Professor City Hospitality) delen hun kennis en visie met ons.

Bovendien hebben we niet één, maar twéé verrassingen op het programma staan. Allemaal in het teken van toerisme, stedelijke ontwikkeling en nieuwe mogelijkheden op dat front. We kunnen er nog niet teveel over zeggen, maar: neem je paspoort mee!

We sluiten rond 17 uur af met een gezamenlijke borrel. Opnieuw geldt: alles corona-proof.

Voor onze ‘Studiereis Special Edition 2020’ zijn 40 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. We organiseren deze ‘reis’ onder voorwaarde van voldoende animo, dus schrijf je s.v.p. voor 24 september in.

Programma

14:00 Ontvangst

14:30 Welkomstwoord en Het verhaal van Aviodrome

14:45 Korte presentatie over Toerisme en de stad: ronde 1

15:15 Korte presentatie over Toerisme en de stad: ronde 2

15:45 Korte presentatie over Toerisme en de stad: ronde 3

16:15 Plenair verrassingsprogramma

17:00 Borrel

Locatie

Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad Airport

Inschrijven

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Dit kan je doen door: 1) de gegevens van de persoon die gebruikmaakt van de wildcard in te vullen 2) onder wildcard de naam van het NRW-lid in te vullen.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met het NRW Privacy & Disclaimer Statement.(verplicht)

*Gebruik Wildcard

Ik meld iemand aan onder mijn wildcard:

  1. Mocht je als NRW-lid zelf ook aanwezig willen zijn op het event meld eerst jezelf aan
  2. Vul vervolgens het inschrijfformulier in met de gegevens van je collega die gebruik wil maken van jouw wildcard
  3. Vul onder het kopje “Ik gebruik de wildcard van (naam NRW-lid)” je eigen voor- en achternaam in

Ik maak gebruik van de wildcard van een collega:

  1. Vul jouw eigen gegevens in
  2. Vul onder het kopje “Ik gebruik de wildcard van (naam NRW-lid)” de voor- en achternaam van je collega (NRW-lid) in