Studiereis
Special Edition

Very special edition studiereis

— Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Lees hier de terugblik op de studiereis. —

Begin dit jaar, tijdens onze ALV, kondigden we aan dat onze studiereis ons dit jaar van 30 september t/m 2 oktober naar Bordeaux en Marseille zou voeren. Helaas zit een trip naar Frankrijk er dit jaar niet in en dankzij de aangescherpte coronamaatregelen kan ook ons gepland bezoek aan Luchtvaartmuseum Aviodrome niet doorgaan. Daarom hebben we besloten de alternatieve studiereis nóg alternatiever te maken.

We komen donderdag 1 oktober niet fysiek bij elkaar, maar loggen online in om ons te laten inspireren op het gebied van ‘Toerisme en de stad’. Dit betekent dat er meer plaatsen beschikbaar zijn. Ben jij er bij? Het programma start om 16:00 uur en duurt tot 17:15 uur. Deze online sessie is exclusief voor NRW-leden en je wildcard.

Schrijf je nú in voor de last minute studiereis van aanstaande donderdag 1 oktober en ga mee op reis!

Thijs de Groot (Program Manager Destination Development bij NBTC), Karoline Wiegerink (Professor City Hospitality), Paulien Schieven (directeur Sales & Marketing bij MarketResponse) en Dennis Groen (Principal consultant expert data insights bij MarketResponse) delen hun kennis over en visie op toerisme, stedelijke ontwikkeling en de nieuwe mogelijkheden op deze gebieden.

Ook gaan we met elkaar in gesprek over de verschillende leefstijlen van consumenten op het vlak van toerisme en vrije tijd. Wonen of komen er in jouw regio veel avonturiers of rustzoekers? En hoe kun je als stad, regio of land slim inspelen op deze doelgroepen?

Schrijf je in en ga mee op reis!

Ontvang een VR-bril thuis

We gebruiken je adresgegevens eenmalig om de VR-bril naar je op te sturen. Daarna worden je adresgegevens verwijderd.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met het NRW Privacy & Disclaimer Statement.(verplicht)

Studiereis Special Edition 2020

Eindhoven mixed use projectbezoek – VOLGEBOEKT

Webinar Resultaten impactanalyse Retail post-corona