Chainels: de 5 belangrijkste functionaliteiten

Vorige week deelden we het wat, waarom en hoe van Chainels. Maar wat kun je er als lid allemaal mee?

1. App en web
Om goed en makkelijk op de hoogte te blijven van alles wat er binnen de vereniging gebeurt, is Chainels beschikbaar als app en als webversie. Door het instellen van e-mail- en pushnotificaties blijf je op de hoogte van nieuws dat voor jou relevant is. Zodra we Chainels eind deze maand gaan gebruiken, ontvang je van Chainels een e-mail met een link om je account te activeren.

2. Tijdlijn
Op jouw persoonlijke tijdlijn scroll je door de berichten die voor jou relevant zijn. Je ziet alleen wat wordt geplaatst in groepen waar jij lid van bent. Vervolgens kun je de berichten liken en/of er op reageren om het gesprek met elkaar aan te gaan.

3. Smoelenboek
Iedereen krijgt in Chainels een eigen profiel waar je de contactgegevens van andere leden makkelijk kunt terugvinden en direct een gesprek kunt starten.

4. Groepen en discussies
Zelf een gesprek starten over een recente gebeurtenis of ontwikkeling? Dat kan! Zo kun je makkelijk met elkaar communiceren over onderwerpen die jullie interessant vinden.

5. Evenementen, enquêtes en polls
In Chainels kun je events, enquêtes, polls en belangrijke informatie delen. Bij een evenement kun je direct aangeven of je aanwezig bent. Lekker makkelijk!

Terugblik very special edition studiereis 2020

Niet naar Frankrijk, en uiteindelijk ook niet naar Aviodrome. Last-minute boekten we onze studiereis reis om naar een online reis met bijna 40 deelnemers. Mokerslag voor het Nederlandse toerisme Thijs de Groot, programmamanager Destination Development bij NBTC liet zien hoe corona het Nederlandse toerisme hard raakt. We verwachtten begin dit jaar 21 miljoen buitenlandse bezoekers … Lees verder

In deze situatie moet je heel dicht op je klant gaan zitten, ze letterlijk naar binnen halen’

Gertjan Slob – directeur Onderzoek bij Locatus en voorzitter van de NRW-commissie Kennis & Innovatie – gaf NRW-leden tijdens een webinar antwoord op hun vragen over de Corona Impact & Recovery Index die Locatus half september publiceerde. Heb je het webinar gemist of wil je de antwoorden nog eens teruglezen? Hieronder vind je de Q&A. … Lees verder

Dit is de jury van het NRW Marketingfestival 2020

Het NRW Marketingcongres is ieder jaar weer een event waar met veel plezier naar wordt uitgekeken. Niet in de laatste plaats omdat tijdens dit event de NRW Marketing Award wordt uitgereikt. Dit jaar kan er helaas geen live congres plaatsvinden. Daarom staat de gehele maand november in het teken van de NRW Marketing Award: special … Lees verder