NRW Marketingfestival special edition 2020

Een goed gepositioneerd winkelgebied, met acties en events die bijdragen aan het succesvol functioneren van deze gebieden, is belangrijker dan ooit. Na enkele maanden vertraging reiken we daarom alsnog de NRW Marketing Awards uit.

Zoals altijd startten we begin dit jaar het jurytraject op en maakten we genomineerden blij. Daarna stond de wereld stil, maar nu komen we weer in beweging. En hoe! Gezien de situatie kunnen we dit jaar geen live Marketingcongres organiseren. Daarom is er een andere invulling bedacht en staat de hele maand november in het teken van de Marketing Awards tijdens de NRW Marketing Award: special edition 2020.

 

 

De genomineerden:
AaBe Fabriek Tilburg | Van textielfabriek naar winkelcentrum (CBRE)
Beverwijk Centrum | LEV – Lekker Eigenwijs Verrassend (gemeente Beverwijk)
Roosendaal binnenstad | Dit is ….. ROOS24 (Smart City Roosendaal)
Winkelcentrum Zuid Enschede | Naoberschap – samen maken we Zuid (CVvE Winkelcentrum Enschede Zuid)

En de genomineerden voor de Creativity Awards:
BloemRijk Schagen | Tulpenpluktuin Makado Centrum Schagen (By Maureen)
Gouwe ouwe Lunch | seniorenlunches in wijkwinkelcentra (Altera Vastgoed)
Kerstbomendoolhof | Leidsche Rijn Centrum (Colliers)

Lees meer over de genomineerden.

We reiken dit jaar de awards uit tijdens ons eigen online NRW Marketingfestival op 27 november 2020 van 16.00 tot 17.30 uur. De Marketing Award voor de partij die het beste scoort in de categorie campagnes, events, branding en merkbelofte. De Creativity Award voor de partij met het meest creatieve concept. Meld je aan en stem op 27 november live mee!

Maak kennis met de jury.

NRW Marketingfestival 2020: ben je er bij?

Ik wil graag een festivalverrassing ontvangen (vergeet niet je adres in te vullen!)

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Dit kan je doen door: 1) de gegevens van de persoon die gebruikmaakt van de wildcard in te vullen 2) onder wildcard de naam van het NRW-lid in te vullen.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met het NRW Privacy & Disclaimer Statement (verplicht)

New Gen Ontbijten met….Hans Geels (Dille & Kamille) – online

Studiereis Special Edition 2020

Eindhoven mixed use projectbezoek – VOLGEBOEKT