Ook dit jaar is NRW weer van de partij bij PROVADA! Tijdens het speciale PROVADA Live op donderdag 5 november gaan René Vierkant (juryvoorzitter NRW Jaarprijs) en Brigit Gerritse (directeur NRW) tijdens twee online studio-sessies in gesprek met steeds drie verschillende genomineerden van de NRW Jaarprijs.

Sessie 1: 10.15 tot 10.45 uur

Hierin zijn de volgende genomineerden te gast:

  • Anklaar, Apeldoorn (Henri Schimmel, BPD)
  • Centrumplan Rosmalen (Aerjen Koeneman, Foruminvest)
  • Makado, Beek (Walther van Leeuwe, Syntrus Achmea Real Estate and Finance)

Sessie 2: 11.45 tot 12.15 uur

Hierin zijn de volgende genomineerden te gast:

  • Post Utrecht (Frits Tonnaer, ASR)
  • Hart van ‘s-Gravenzande (Wim de Haas, BPD)
  • Presikhaaf, Arnhem (Jeroen Verwolf, Wereldhave)

Leuk nieuws voor NRW-leden: de eerste 100 inschrijvers voor één van de twee NRW Jaarprijs-sessies krijgen een gratis toegangskaart voor PROVADA Live t.w.v. €15,-. Het ticket geeft drie dagen lang toegang tot de virtuele omgeving met inspirerende sprekers. Na je inschrijving voor (een van) de NRW-sessies op PROVADA Live ontvang je een toegangscode. Schijf je dus snel in via het kanaal ‘Events’ op de NRW Community!

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”