NRW Jaarcongres & uitreiking NRW Jaarprijs 2020

De NRW Jaarprijs is een prestigieuze prijs die al sinds 1989 wordt uitgereikt aan de beste retailontwikkeling van Nederland. Het vernieuwende karakter en de commerciële aantrekkelijkheid van het project voor consumenten en ondernemers spelen daarbij een belangrijke rol. De winnende inzending heeft een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de sector.

Op 7 oktober hebben alle inzendingen zich met een korte pitch aan de jury gepresenteerd. Vrijdag 9 oktober werden de nominaties bekendgemaakt:

• Winkelcentrum Anklaar (Apeldoorn)
• Winkelcentrum Presikhaaf (Arnhem)
• Makado (Beek, Zuid-Limburg)
• Centrumplan Rosmalen
• Hart van ‘s-Gravenzande
• Post Utrecht

Hier lees je alles over de genomineerde projecten.

We reiken de Jaarprijs dit jaar helaas niet in Theater Amsterdam of een andere grootse locatie uit, maar tijdens ons eigen online NRW Jaarcongres op 10 december tussen 16:00 en 17:30 uur. Meld je aan en zorg dat je erbij bent op 10 december. Wij zullen ook online voor een Jaarcongreswaardige happening zorgen! En vul je adres in als je ook onze jaarcongresverrassing thuis wilt ontvangen (de gegevens zullen eenmalig en uitsluitend voor dit doel gebruikt worden en worden daarna vernietigd).

NRW Jaarcongres & uitreiking NRW Jaarprijs 2020: ben je er bij?

Ik wil graag een festivalverrassing ontvangen (vergeet niet je adres in te vullen!)

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Dit kan je doen door: 1) de gegevens van de persoon die gebruikmaakt van de wildcard in te vullen 2) onder wildcard de naam van het NRW-lid in te vullen.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met het NRW Privacy & Disclaimer Statement (verplicht)

New Gen Ontbijten met….Hans Geels (Dille & Kamille) – online

Studiereis Special Edition 2020

Eindhoven mixed use projectbezoek – VOLGEBOEKT